Logo 2 Taken on

 
Het takenschema t/m 17 feb. staat online.
klik op taken image, schema wordt in een nieuwe tab geopend.

Logo 2 TakenProtocol on

Lidmaatschap, contributie en afmelden

U kunt zich aanmelden bij BC Virtus d.m.v. het invullen van het online eformulier klik HIER

Voor het seizoen 2017-2018 *) zijn de volgende bedragen vastgesteld in de algemene ledenvergadering, gehouden op 6 mei 2017.

Senioren 223,30
U16 t/m U22 196,90
U12 t/m U14 169,40
U10 156,20
U8 123,20
Recreanten 97,90
Peanuts 5,00

 *) een seizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli.
De contributie wordt in 10 maandelijkse termijnen geïncasseerd van september t/m juni

LET OP: Dit bedrag is inclusief wedstrijdtenue. Tenues voor ieder team zijn voorzien van logo’s van de sponsor(s). De tenues zijn en blijven eigendom van de vereniging en dienen zonder uitzondering aan het einde van het seizoen weer ingeleverd te worden bij de coach/begeleider.

Afmelding kan ook alleen maar via het e-formulier. Voor afmeldingen met ingangsdatum NA 1 april van het lopende seizoen is nog het gehele seizoensbedrag aan contributie verschuldigd. De uitschrijving zal in dit geval pas per 31 juli (einddatum seizoen) van kracht worden. Uitzonderingen hierop kunnen bij het bestuur schriftelijk dan wel per email aangevraagd te worden.

Voor het lidmaatschap is een pasfoto nodig. Heeft u een digitale of zelf gescande pasfoto dan kunt u die uploaden via dit formulier. Heeft u geen digitale pasfoto, lever dan een gewone pasfoto in bij het secretariaat: Achtervliet 10, Werkendam (voorzien van naam, adres en woonplaats gegevens).

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met de penningmeester: Peter Biesheuvel Email: penningmeester@bcvirtus.nl Tel: 06-57570628De gemeenten Werkendam en Woudrichem vinden dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Het Jeugdsportfonds ondersteunt u bij het betalen van de contributie en eventueel sportkleding. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie, en als u wilt weten of u in aanmerking komt voor een bijdrage uit het Jeugdsportfonds. Klik op afbeelding links om de brochure te openen.

Biesbosch
Et
Aesa
Ruytenberg
Ottevanger
Cornet
Giessen
Bergh B
Pruijsen
Devisser
Jong
Kramer
Havika
Hollander
Snoei
Dewaal
Bmn-klerk
Lgans
Dejong
Wvc-wvi
Damen-dr
Daikin
Kieboom
Reijnders
Wpm
Eurosalad
Csh
Deklerk
Lopik
Drabbe
Dendekker
Davanti
Multimate
Stork
Tvdberg