Logo 2 Taken on

 
Het takenschema t/m 16 Dec. staat online.
klik op taken image, schema wordt in een nieuwe tab geopend.

Logo 2 TakenProtocol on

Altena Rond, wandelen voor Pink Ribbon! PR logo

Op 14 oktober gaan we een traditie in ere herstellen in het land van Heusden en Altena! Tot 2014 was er jaarlijks een fietstocht voor vrouwen om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Vanaf 2017 willen we een wandeling houden van ca. 17 km. voor hetzelfde goede doel. Yolanda Hak, die eerder de fietstocht organiseerde, is ook betrokken bij de wandeling. Het streven is om met maximaal 500 deelnemers een bedrag bij elkaar te lopen van € 15.000,=. We stoppen bij 500 omdat we de eerste keer niet willen ‘vastlopen’. Zorg er dus voor dat u op tijd inschrijft voor deze eerste ‘Altena Rond’, als u wilt wandelen voor Pink Ribbon!

De MCD en Boon’s Markt gaan in oktober in de supermarkten ook weer geld voor ditzelfde doel proberen binnen te halen. Zij vragen de klanten om statiegeldbonnen af te staan voor Pink Ribbon en het bedrag, dat de klanten bij elkaar brengen, wordt door de supermarkten verdubbeld. Daarnaast wordt elke week een actie gehouden in de folder waarbij een deel van de verkoopprijs aan Pink Ribbon wordt overgemaakt. Deze acties hebben tot doel om bij elkaar ook een bedrag van € 15.000,= op te brengen.

PR FortAltenaAltena Rond zal van start gaan op 14 oktober tussen 8.30 en 9.30 uur. De deelnemers verzamelen op Fort Altena en gaan een prachtige wandeltocht van 17 km. maken. De tocht voert door Sleeuwijk, door uiterwaarden met runderen en paarden en langs de woning van dokter Tinus in Woudrichem. Onderweg krijgen de deelnemers natuurlijk een hapje en drankje aangeboden. Tevens wordt een stukje van het Liniepad meegenomen en voert u terug naar het beginpunt, alwaar de deelnemers nog even kunnen napraten op de binnenplaats van het Fort.

Inschrijfgeld voor de Altena Pink Ribbon loop bedraagt € 10. Wat we van de deelnemers vragen is om zelf ook een sponsoractie op touw te zetten en omstanders en familieleden te vragen om zich te laten sponsoren. Met deze persoonlijke acties hopen we dat alle deelnemers een veelvoud van het inschrijfgeld bijeen kunnen brengen. Op 14 oktober is er een vertegenwoordiger van Pink Ribbon aanwezig om deze bedragen in ontvangst te nemen. Uiteraard kunnen deze ook worden overgemaakt als sponsorbedrag op de hierna genoemde actiesite. Inschrijven voor de wandeltocht kan via www.altenarond.nl kies ‘start actie’. 

Pink Ribbon maakt zich sterk om borstkanker terug te dringen. Daarvoor is veel geld nodig om onderzoek uit te voeren. Pink Ribbon zal op 14 oktober bekend maken waarvoor het geld, dat wordt overgemaakt, zal worden gebruikt.  Met de deelnemers, de individuele sponsoring en een aantal bedrijven, die dit initiatief steunen met een sponsoring, gaan we proberen om 15.000 euro extra voor Pink Ribbon binnen te halen.

Organisatie Altena Rond.

Biesbosch
Cornet
Kramer
Bmn-klerk
Wvc-wvi
Dewaal
Hollander
Ruytenberg
Lopik
Lgans
Davanti
Dendekker
Deklerk
Havika
Reijnders
Aesa
Wpm
Stork
Damen-dr
Pruijsen
Daikin
Drabbe
Giessen
Multimate
Csh
Jong
Ottevanger
Dejong
Bergh B
Devisser
Snoei
Et
Kieboom