Logo 2 Taken on

 
Het takenschema t/m 22 sept. staat online.
klik op taken image, schema wordt in een nieuwe tab geopend.

Logo 2 TakenProtocol on

donderdag, 11 mei 2017 17:30

20170509 - Peanuts plakken sportplaatjes

Met ontzettend veel enthousiasme hebben bijna alle jeugd – en seniorenleden van OKK, de Biesboschzwemmers en BC Virtus zich de afgelopen weken beziggehouden met het verzamelen van foto’s van zichzelf, van hun team, van de andere teams, van de besturen en van de commissies. Deze 3 verenigingen zaten gebundeld in een werkelijk, schitterend fotoboek opgeleukt met een professionele lay-out met actiefoto’s uit de verenigings-archieven. Ook is er nog een 2de fotoboek in omloop met daarin alle leden van Voltena en de Beachsportvereniging.

Deze actie is opgezet door de Albert Heijn in Werkendam t.g.v. het 15-jarig bestaan van de grootgrutter in de Biesboschgemeente.

De verenigingen werden benaderd, of zij interesse hadden om mee te doen tegen wel zeer voordelige voorwaarden: het kostte hen niets en met een beetje actieve commissie kon er ook nog geld worden verdiend voor de vereniging. Dit was natuurlijk niet tegen dovenmansoren gezegd.

Bij basketbalvereniging Virtus gingen een aantal fanatieke vrijwilligers onmiddellijk aan de slag en binnen no-time waren de 2 pagina’s, opengelaten voor sponsoruitingen, voor 100 % gevuld. Dat leverde Virtus een flink bedrag op voor de clubkas, terwijl de actie nog moest beginnen.

Vanaf het startsein voor deze ludieke actie leek het wel of heel Werkendam en Nieuwendijk aan het sparen waren met als doel om als eerste het album compleet te hebben. Maar liefst 500 foto’s circuleerden er in de huiskamers, op straat, in de klas, op het werk, bij de trainingen en op de schoolpleinen. Overal zag en hoorde je vooral de jeugd zeer actief bezig om hun fotoalbum volledig te krijgen. Bij Virtus kostte het sommige trainers moeite om hun sporters aan het trainen te krijgen. Eerst foto’s uitwisselen en ruilen en dan pas trainen.

Het viel Peanuts-trainer Han v d Akker wel op, dat de jongste kinderen er vaak bekaaid afkwamen. Oudere kinderen reageerden “brutaler” of waren gewoon slimmer. Om dit nadeel te compenseren organiseerde hij afgelopen dinsdag na de training een ruiluurtje voor alle Peanuts. Bovendien kon hij de vele fotoplaatjes, gekregen van buren, vrienden en kennissen “eerlijk” verdelen over deze enthousiaste groep jonge basketballertjes.


Han heeft enkele foto's genomen die je weer kunt vinden onde menu-tem "Foto's en Films"

 

Lees 192 keer Laatst aangepast op donderdag, 11 mei 2017 17:39