Logo 2 Taken on

 
Het takenschema t/m 28 Okt. staat online.
klik op taken image, schema wordt in een nieuwe tab geopend.

Logo 2 TakenProtocol on

woensdag, 17 mei 2017 20:01

20170513 - Virtus U8 sleept opnieuw 1e prijs binnen...

Zaterdag 13 mei waren de jongste basketballertjes uit Werkendam al vroeg uit de veren, er stond namelijk om 08:00 uur een gezamenlijke warming up op het programma tijdens een peanuttoernooi in het Brabantse Vlijmen. Na het aanmelden en omkleden en een kleine verkenning in de sporthal, werd er gretig begonnen om even warm te draaien voor een druk bezet toernooi. Virtus U8 bestond uit Jayden, Tymo, Jaimy en Wouter. Het team begon eerst aan een gezamenlijke teamoefening de zo gehele race 4 fun. De eerste wedstrijd was tegen BC Oirschot, het was Jayden die zijn team met 8-0 op voorsprong bracht, door goed verdedigend werk van zijn teamkaartjes, kwam de tegenstander maar 1 keer tot score toe en werd het 12-2.

Na een korte pauze werd er gestart tegen het Veghelse Attacus, die bekend staat met een goede jeugd. Beide teams waren erg fanatiek, Jaimy zat overal tussen en Virtus bleef lang op voorsprong... Pas in de laatste secondes maakte Attacus de gelijkmaker 12-12
Toen was het tijd voor de favoriet stormbaan, welk team is het snelst?
Na wat kleine tussen pauzes was het tijd voor de derde wedstrijd tegen het organiserende team Vlijmscherp. Virtus was trefzeker, de snelle Wouter wist meerdere maken te scoren en door wederom de verdediging goed stond werd er met 14-2 gewonnen.
De vierde en tevens laatste wedstrijd zal tegen SpringfiĆ©ld uit Berlicum zijn, door afzegging zorgde het thuisteam dat er een vervangend Vlijmscherp 2 stond. Tymo kwam een aantal keren vrij makkelijk tot scoren en zo liet het jonge Virtus zien dat ze de meeste teams overklaste  en werd er een ruime zege van maar liefst 20-2 geboekt.
Meteen volgde de Prijsuitreiking, wat was het spannend, nadat ook Attacus alle overige wedstrijden gewonnen had. Maar op doelsaldo werd Virtus toch de duidelijke winnaar en mocht de jarige Tymo de 1e prijs mee naar huis nemen!
 
Enkele foto's die genomen zijn kunt u bekijken in het fotoalbum.

 

Lees 135 keer Laatst aangepast op woensdag, 17 mei 2017 20:10
Bmn-klerk
Dejong
Et
Ruytenberg
Dendekker
Havika
Devisser
Jong
Aesa
Davanti
Stork
Lopik
Att
Giessen
Drabbe
Pruijsen
Lgans
Bergh B
Multimate
Deklerk
Csh
Wpm
Houwelingen
Hollander
Daikin
Kramer
Snoei
Reijnders
Damen-dr
Dewaal
Cornet
Ottevanger
Kieboom