Logo 2 Taken on

 
Het takenschema t/m 22 sept. staat online.
klik op taken image, schema wordt in een nieuwe tab geopend.

Logo 2 TakenProtocol on

zaterdag, 01 juli 2017 19:00

20170627 - Seizoensafsluiting Peanuts

Dinsdag 27 juni was onze laatste training in de Crosser van dit seizoen

(‘16-’17). Evelien en ik zijn erg tevreden over alle resultaten en de vele, leuke dingen, die wij ook georganiseerd hebben. Op het overzicht van de foto’s kunnen jullie alles terugzien.

Met de Peanuts (inmiddels U10-1>daarover straks meer<) hebben wij oefenwedstrijden gespeeld tegen 0.a. Goba en Rivertrotters. Verder hebben wij 2 keer meegedaan aan een Peanut toernooi in Arnhem en Wychen en natuurlijk waren wij ook op de All Star dag in Vlijmen present met 2 teams. Knutselen deden we ook met de kerst en pasen. En het leuke was wel voor de kinderen, dat wij overal “prijzen” mee naar huis namen met 0,0 !!!!! wedstrijdervaring.

Door hun enthousiasme en inzet zagen wij de kinderen bijna wekelijks groeien in hun ontwikkeling, wat natuurlijk weer zijn weerslag had op ons enthousiasme. Het was echt een “feessie” om iedere training te plannen. Ook op papier waren de voorderingen ook duidelijk zichtbaar.

Uiteindelijk hebben Evelien en ik onze doelstelling gerealiseerd: na de vakantie begint er 1 groep van de Peanuts:> de U10-1< aan hun eerste competitie ervaring. Wij zijn echt heel benieuwd hoe dat zal gaan.

De andere kinderen blijven uiteraard ook gewoon trainen. Misschien wordt er na de kerstvakantie ook een U10-2 samengesteld, die dan ook de competitie in gaat.

Terug naar dinsdag: het werd natuurlijk géén gewone training. Wij hadden een spellencircuit gemaakt, waarbij de kinderen in groepjes van 3 alle opdrachten moesten doen. Tussendoor was er natuurlijk tijd voor limonade en een versnapering.

De vrijdag daarop (30 juni) was ons echte afscheidsfeessie op de Kinderboerderij. Van 14.00 uur tot 17.00 uur stond in het teken van de PIRATEN. De kinderen mochten uiteraard verkleed komen, terwijl Evelien er dan nog een piratengezicht bij schilderde.

De medewerkers van de kinderboerderij hadden een leuk programma samengesteld: eerst allemaal een piratenschip maken. Dan een piratenspeurtocht met opdrachten doen en tenslotte, als afsluiting natuurlijk een frietje, een snack en een ijsje.

Het fantastische seizoen zat er op. Naar huis!!!

Foto's kunt u vinden in ons fotoablum

“Ome” Han

Lees 170 keer