Logo 2 Taken on

 
Het takenschema t/m 22 sept. staat online.
klik op taken image, schema wordt in een nieuwe tab geopend.

Logo 2 TakenProtocol on

maandag, 18 september 2017 19:20

20170916 - VIrtus X10 maakt knappe competitiestart

Zaterdag 16 september stond de eerste echte competitiewedstrijd voor het jongst spelende Virtus team X10 op het programma. Na een schrale 3 trainingen en een oefenwedstrijd, kwam het Roosendaalse Blauw Wit op bezoek in de Werkendamse Crosser.

Om 12:30 uur startte het thuisteam met: Ben, Wouter, Sven, Tymo en Micha.

De openingsscore kwam van aanvoerder Ben, maar al gauw volgde er meerdere tegenscores en kwamen de bezoekers op voorsprong. De verdediging stond zwak bij de Werkendammers, zelfs de oersterke verdediger Sven wist zijn mannetje niet te staan. De spelers op de bank kregen instructies hoe dit op te lossen. Nu was de beurt aan: Noah, Bente, Sanne, Tom en Jayden… Er kwam meer snelheid in het team, verdedigend ging het stukken beter en een prachtige score van Noah bleef het verschil heel klein. Ook de hardwerkende Micha wist de basket te vinden en met twee driepunters op rij van Ben kwamen de jonge Werkendammertjes op een voorsprong. Toen ook de steeds meer groeiende Tom zich met het scoren ging bemoeien, stond er ineens een ruststand van 22-13.

Na een kleine teambespreking kon er gestart worden aan de tweede helft en moest er niet gedacht worden dat de buit al binnen was. Tymo stond verdedigend goed tussen zijn man en wist een aantal keren de bal knap te stealen. Het watervlugge duo Wouter en Bente brachten meer snelheid in het thuisteam, waardoor het voor de bezoekers knap lastig werd het spelletje bij te benen. Center Jayden, nog herstellende van een keelontsteking, deed eindelijk wat er van hem verwacht werd, rebounden en scoren. Blauw Wit was moegestreden, kwamen de laatste drie kwarten niet meer tot scoren toe en toen uiteindelijk Sanne ook nog een driepunter om hun oren knalde, was de koek op. Eindstand 51-19

20170916 Virtus X10 Blauw Wit 1024

 

Lees 173 keer Laatst aangepast op maandag, 18 september 2017 19:35