Logo 2 Taken on

 
Het seizoen is gespeeld, bedankt voor het uitvoeren vd taken
Klik op 'Taken' afb. links, het schema wordt in een nieuwe tab geopend.

Logo 2 TakenProtocol on

maandag, 04 februari 2019 21:52

20190202 - Virtus laat Black Eagles door hoeven zakken

PB20190202 Virtus Black EaglesMet minder dan 1 seconde te gaan, 1 punt voorsprong en balbezit tegen nummer twee. Black Eagles leek het een gelopen wedstrijd afgelopen vrijdagavond in de Crosser maar dat pakte bijna anders uit, Black Eagles speelde full court press. Niels Plieger kon de bal niet kwijt en besloot om de bal naar de andere kant van het speelveld te gooien, met 0,8 sec. Niks mis mee zou je denken, opeens bleek dat de Gemeente Werkendam tijdens de laatste verbouwing vergeten was de zaalhoogte aan te passen. Gevolg bal tegen het dak! Waardoor Black Eagles nog 1 schotkans kreeg om Virtus de eerste competitie nederlaag te bezorgen. “it ain’t over til it’s over!”

Ex prof Jeroen van Vugt (de Larry Bird van Black Eagles) stond helemaal open en kreeg de bal net buiten de bucket, maar zijn schot ketste af op de ring. Game over! De euforie was weer groot, ook bij het toegestroomde publiek.

Tegen Black Eagles speelde Virtus minder goed als vorige week tegen River Trotters, in de eerste helft startte Virtus nog sterk met beter reboundwerk en fraaie scores van Patrick Both, na de rust (35-31) ontregelde Black Eagles de aanval door in een zone verdediging te gaan staan. Cas Vos speelde een goede wedstrijd door rebounds en scores onder het bord, die op dat moment belangrijk waren. Ook Black Eagles kwam bijna niet meer aan scores toe!

Gevolg een gelijk opgaande wedstrijd, tot dat goudhaantje Martijn Both het wel welletjes vond, een 3 punter viel “weer” op het juiste moment binnen, iets waar Martijn patent op heeft aangevraagd. Black Eagles scoorde daarna nog 2 punten waarna zich de eerder genoemde eindfase voltrok. Virtus ontsnapt en won uiteindelijk met 64-63.

Komende zaterdag speelt Virtus uit om 20.00 uur tegen WBB Giants in Bergen op Zoom.

Voor laatste updates en competitie standen houd de Virtus site in de gaten: www.bcvirtus.nl

Periode standen: 16-15 / 20-16/ 15-11 / 13-21

Rust: 36 - 31
Einstand: 64-63

Patrick Both 22, Cas Vos 16, Niels Plieger 11, Martijn Both 7, Jimmy van Leeuwen 5 en Ton Visser 3.

Lees 164 keer Laatst aangepast op maandag, 04 februari 2019 21:58