Selectietrainingen Heren 1

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we selectietrainingen organiseren voor Heren 1(uitkomend in de 1e divisie) voor het volgende seizoen en we nodigen jou uit om mee te doen.
Datums:

Elke maandag van 3 juni t/m 17 juni van 20:30 tot 22:00.

 • 3 juni
 • 10 juni
 • 17 juni

Wat heeft Virtus jou te bieden?

Als één van de toonaangevende basketbalclubs in de regio bieden we trainingen met een focus op het ontwikkelen van technische vaardigheden en teamwork. Coach en oud-international Jerome de Vries heeft jarenlange ervaring in het trainen van spelers van alle leeftijden en niveaus. Hij is vastberaden het team naar een hoger niveau te tillen. 

Wat voor spelers zoekt Virtus?

Onze selectietrainingen zijn ontworpen om de beste en meest toegewijde spelers te vinden die samen willen werken om onze club (terug) naar de top te brengen. We zoeken naar spelers met een sterke work ethic, een passie voor het spel en een verlangen om te winnen.

Ben je geïnteresseerd?

Dus als je denkt dat je hebt wat nodig is om deel uit te maken van onze selectie, dan zien we je graag op onze selectietrainingen.

Twijfel niet langer en sluit je aan bij BC Virtus voor het volgende seizoen! We kijken ernaar uit om jou te zien op het veld.

Heb je vragen?
Je kunt ook een bericht sturen naar Jerome via Social media:

Aanmelden voor trainingen

Aanmelden kan ook via het onderstaande formulier. We zijn ook benieuwd waar je in het verleden gespeeld hebt, op welk niveau en op welke positie.

  Sporthal De Crosser

  Wedstrijden en trainingen.
  Gegevens
  Raadhuislaan 19
  4251VS Werkendam
  0183-502003
  homepicturebookusercalendar-fullrocketcrossmenuarrow-leftarrow-right