Weekend van 17 februari

Verslagen van deze week zijn van:

Dames 2: Niet opgewassen tegen koploper

Vandaag mag VSE-2 het thuis opnemen tegen de ongeslagen koploper Grasshoppers VSE-2, een team met veel ervaring wat gezien de uitslagen makkelijk scoort. Met de nodige afwezige speelsters (Indy, Jasmijn, Lindsey en Quinty) is het wel prettig dat de Annelotte, Eva en Nienke na de wedstrijd van VSE-1 in Amsterdam met hoge snelheid terug naar de Crosser zijn gescheurd. VSE-1 won overigens en is nu koploper in de competitie!

Grasshoppers begint sterk met 1 tegen 1 acties en driepunters en lopen al snel uit naar 4-12. Met wat meer druk in de verdediging en driepunters van Zoë en Eva komen we terug in de wedstrijd. Via een bonus vrije worp van Eva en score van Zoë sluiten we het kwart af met een kleine voorsprong (20-18).

In de begin van het 2e kwart gaat het nog gelijk op, Anne-Fleur en Nienke vanuit de 1 tegen 1, Jaida schiet nog een driepunter maar Grasshoppers vindt de vrije speelster in de hoek die niet lijkt te missen en vooral hun center is niet te stoppen. Lotte doet ook nog mee vanuit de hoek maar met een sterk kwart van Grasshoppers staan we met rust 10 punten achter (32-42).

Het 3e kwart loopt aanvallend niet lekker en ondanks driepunters van Annelotte en Eva, schiet Grasshoppers er gewoon meer en werkt hun center verder aan haar 26 punten (46-65).

Het laatste kwart zakt het bij Grasshoppers ook wat in en lopen we zelfs nog een puntje in maar ondanks een sterke 1e helft verliezen we met 60-78

Topscores: Eva (18pnt), Zoë (11pnt) en Nienke (8pnt)
homepicturebookusercalendar-fullrocketcrossmenuarrow-leftarrow-right